Από την διάλεξη στα πλαίσια του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου Περιστερίου με θέμα: «Προβιοτικά τρόφιμα με μέλλον – Διατροφή και Τεχνολογία».
Ομιλητής ήταν ο κ. Γεώργιος Ζακυνθινός, Καθηγητής & Πρόεδρος του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Πελοποννήσου , Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου» και Διευθυντής του Εργαστηρίου «Τροφοθρεπτικών προιόντων (nutraceuticals) και λειτουργικών τροφίμων» του ΤΕΙ Πελοποννήσου.
Την εκδήλωση προλόγισε η Υπάλληλος της Βιβλιοθήκης μας Λίλιαν Βλάχου.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 19:00 για την επόμενη προγραμματισμένη διάλεξη του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου.
Θυμίζουμε ότι η είσοδος είναι ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση.
Πληροφορίες στη Γραμματεία της Βιβλιοθήκης: 210 5716057.
Από την διάλεξη στα πλαίσια του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου Περιστερίου με θέμα: «Οι οικονομικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής».
Ομιλητής ήταν ο κ. Σταύρος Μαυρουδέας, Οικονομολόγος – Περιβαλλοντολόγος.
Την εκδήλωση προλόγισε η Υπάλληλος της Βιβλιοθήκης μας Λίλιαν Βλάχου.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 19:00 για την επόμενη προγραμματισμένη διάλεξη του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου.
Ομιλητής θα είναι ο κ. Γεώργιος Ζακυνθινός , Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Πελοποννήσου.
Θυμίζουμε ότι η είσοδος είναι ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση.
Πληροφορίες στη Γραμματεία της Βιβλιοθήκης: 210 5716057.
Από την αφήγηση του Σαββάτου στα πλαίσια της Λέσχης Παραμυθιού της Βιβλιοθήκης μας. Μαζί μας στην αφήγηση ήταν ομάδα σπουδαστών της Σχολής Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ μαζί με την Εκπαιδευτικό τους Βίκυ Γιαννούλη.
Τίτλος της αφήγησης ήταν: " Καλώς ήρθες καρακάξα" από το υπέροχο εικονογραφημένο βιβλίο του Κώστα Μάγου σε εικονογράφηση Χριστίνας Γαγγάδη.
Την αφήγηση προλόγισε ο Εκπαιδευτικός, Δ/ντης του 26ου Δημ. Σχολείου Περιστερίου, Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Βιβλιοθήκης και Υπεύθυνος της Λέσχης Παραμυθιού Αλέξανδρος Πατσής.
Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 11:00 για την επόμενη προγραμματισμένη αφήγηση της Λέσχης Παραμυθιού.
Θυμίζουμε ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν με προεγγραφή στη Βιβλιοθήκη.
Δηλώσεις Συμμετοχής και Πληροφορίες στη Γραμματεία της Βιβλιοθήκης 210 5716057.
Από την διάλεξη στα πλαίσια του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου Περιστερίου με θέμα: «Παχυσαρκία: επιπτώσεις και θεραπευτική αντιμετώπιση – νεότερα δεδομένα».
Ομιλήτρια ήταν η κα. Παναγιώτα Δριμάλα, Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος.
Την εκδήλωση προλόγισε η Υπάλληλος της Βιβλιοθήκης μας Λίλιαν Βλάχου.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Δευτέρα 18 Μαρτίου στις 19:00 για την επόμενη προγραμματισμένη διάλεξη του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου.
Ομιλητής θα είναι ο κ. Σταύρος Μαυρουδέας, Οικονομολόγος – Περιβαλλοντολόγος.
Θέμα της ομιλίας θα είναι: «Οι οικονομικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής».
Θυμίζουμε ότι η είσοδος είναι ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση.
Πληροφορίες στη Γραμματεία της Βιβλιοθήκης: 210 5716057.
Από την χτεσινή διάλεξη στα πλαίσια του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου Περιστερίου με θέμα: «Ο πολίτης και η στάση του στα συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων».
Ομιλητής ήταν ο κ. Ελευθέριος Χ. Δροσινός, Καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου της Σχολής Τροφίμων, Βιοτεχνολογίας και Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής του Π.Μ.Σ. με τίτλο: «Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων».
Την εκδήλωση προλόγισε η Υπάλληλος της Βιβλιοθήκης μας Λίλιαν Βλάχου.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 19:00 για την επόμενη προγραμματισμένη διάλεξη του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου.
Ομιλήτρια θα είναι η κα. Παναγιώτα Δριμάλα, Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος.
Θέμα της ομιλίας θα είναι: «Παχυσαρκία: επιπτώσεις και θεραπευτική αντιμετώπιση – νεότερα δεδομένα».
Θυμίζουμε ότι η είσοδος είναι ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση.
Πληροφορίες στη Γραμματεία της Βιβλιοθήκης: 210 5716057..