Τελευταία Νέα

Αρχική

Σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την πρόληψη του καπνίσματος σε μαθητές Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού «Κάπνισμα; Όχι εμείς!»

 Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Περιστερίου «Οδοιπορικό» υλοποιεί τετραήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με στόχο την πρόληψη του καπνίσματος σε μαθητές Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού.

Το σεμινάριο βασίζεται στο εκπαιδευτικό υλικό «Κάπνισμα; Όχι εμείς!», το οποίο αποτελεί προϊόν συνεργασίας των Κέντρων Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Δίκτυο ΑΛΦΑ», «Έκφραση», «Ελπίδα», «Ορφέας», «Πυξίδα», «Σείριος» με τον ΟΚΑΝΑ, το Γραφείο Αγωγής Υγείας του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής.

­­­­­­­­­­­Το σεμινάριο  στο εκπαιδευτικό υλικό «Κάπνισμα; Όχι εμείς!», διάρκειας 12 ωρών, πραγματοποιείται ημέρα Τετάρτη (28 Ιανουαρίου, 4, 11 & 18 Φεβρουαρίου 2015) και ώρες 17.00-20.00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου.

Συντονίστριες του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι τα στελέχη της επιστημονικής ομάδας του «Οδοιπορικού» Κέλλυ Σταυροπούλου, Ψυχολόγος (Msc) και Λέα Ευσταθίου, Κοινωνιολόγος –Εγκληματολόγος (ΜΑ).

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά στο 210 5786888 (8.30- 15.00).