Τελευταία Νέα

Οστεοαρθρίτιδα ισχίου, γόνατος και σπονδυλικής στήλης...

 

Από την χτεσινή τελευταία διάλεξη στα πλαίσια του Εαρινού Εξαμήνου του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου για την φετινή περίοδο με θέμα:

«Οστεοαρθρίτιδα ισχίου, γόνατος και σπονδυλικής στήλης. Από τη διάγνωση στη σύγχρονη συντηρητική και χειρουργική αντιμετώπιση».

Ομιλητής ήταν ο Ορθοπεδικός Χειρουργός Εμμανουήλ Μυριοκεφαλιτάκης MD, MSc.

Αμέσως μετά την διάλεξη έγινε η τελετή λήξης της φετινής περιόδου με την απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Μαζί μας ήταν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαίρη – Τσιώτα Μάρκου η οποία χαιρέτισε την εκδήλωση καθώς επίσης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης του Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ) Αναστάσιος Καλλιάφας, η Κοινοτική Σύμβουλος Δήμητρα Οικονομοπούλου, η Δήμητρα Μόσχου Δρ. Ιστορίας της Εκπαίδευσης και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Βιβλιοθήκης και ο Βασίλης Σακκάς Δρ. Παιδαγωγικής Ψυχολογίας, Δάσκαλος Ειδικής Αγωγής, Κοινωνιολόγος και ο επιστημονικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Μάθησης Επικοινωνίας και Συμπεριφοράς «Εξελίσσειν».

Την εκδήλωση προλόγισε η Υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης Λιλή Καρκούλια.

Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Οκτώβριο με την έναρξη του χειμερινού εξαμήνου για την νέα ακαδημαϊκή περίοδο.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους σας !!!