Τελευταία Νέα

Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2019 - «Για φαντάσου…μικρά ξυπνήματα».

 

Από την πρώτη εκδήλωση για την φετινή καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης & δημιουργικότητας που υλοποιεί η Βιβλιοθήκη μας στα πλαίσια των καλοκαιρινών της δράσεων.

Η φετινή καλοκαιρινή εκστρατεία αποτελεί μια συνεργασία της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ) και του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών (ΔΕΒ) της ΕΒΕ που ανήκει και η Βιβλιοθήκη μας, με το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη.

Η εκδήλωση είχε τίτλο: «Για φαντάσου…μικρά ξυπνήματα».

Τα μικρά ξυπνήματα είναι ένας κύκλος. Ένας κύκλος από εικόνες για τον ύπνο και τον ξύπνιο. Ένας κύκλος από μικρές μπουκιές, με διαφορετική γεύση η κάθε μια. Ένας κύκλος από ήχους, δυνατούς και σιγανούς. Ένας κύκλος από στιγμές, μικρές και μεγάλες, μεγάλες και μικρές. Όπως ο κύκλος της ζωής. Ο κύκλος που ονειρεύτηκε αυτός που έγραψε μια ιστορία κι αυτός που τη ζωγράφισε. Όμως τα όνειρα δεν είναι ίδια για όλους. Κανείς δεν κοιμάται και δεν ξυπνά με τον ίδιο τρόπο, κανείς δεν ακούει τους ήχους με τον ίδιο τρόπο, κανείς δε νιώθει τις γεύσεις με τον ίδιο τρόπο, κανείς δεν ζει τις στιγμές με τον ίδιο τρόπο.

Μαζί μας στην υλοποίηση της δράσης ήταν η Νικόλ Παπαδοπούλου, φοιτήτρια της γαλλικής φιλολογίας.

Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 10:00 για την επόμενη προγραμματισμένη δράση της φετινής καλοκαιρινής εκστρατείας.

Θυμίζουμε ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν με προεγγραφή στη Βιβλιοθήκη.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στη Γραμματεία της Βιβλιοθήκης: 210 5716057.