Τελευταία Νέα

Home

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2018

 

Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη της πίτα.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου και η Υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης Λιλή Καρκούλια υποδέχτηκαν τους καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν από την Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π. ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αναστάσιος Καλλιάφας και η Υπάλληλος Δέσποινα Βάσσου.

Επίσης, ο Διευθυντής του 26
ου Δημ. Σχ. Περιστερίου και Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Βιβλιοθήκης Αλέξανδρος Πατσής, η Διευθύντρια του 2ου Δημ. Σχ. Περιστερίου Νίκη Μαρούλη, η Διευθύντρια του 14ου Δημ. Σχ. Περιστερίου Σταυρούλα Κωνστανταρέα, ο Καθηγητής και Επιστημονικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Μάθησης, Επικοινωνίας και Συμπεριφοράς «Εξελίσσειν» Βασίλης Σακκάς, ο νέος Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου Μάρκος Μωυσίδης οι Δημοσιογράφοι Κρικόρ Τσακιτζιάν και Δημήτρης Λυμπερόπουλος, η Συγγραφέας Χρυσάνθη Σπυροπούλου – Σπανού και φυσικά οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους μικρούς μας φίλους από το 33ο Νηπιαγωγείο Περιστερίου και τις Συνοδούς Νηπιαγωγούς τους οι οποίοι με την επίσκεψή τους έδωσαν έναν ξεχωριστό τόνο με εορταστικές μελωδίες και κάλαντα.

Ευχόμαστε σε όλους σας Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά!!!