Τελευταία Νέα

Home

Προβιοτικά τρόφιμα με μέλλον – Διατροφή και Τεχνολογία

 

Από την διάλεξη στα πλαίσια του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου Περιστερίου με θέμα: «Προβιοτικά τρόφιμα με μέλλον – Διατροφή και Τεχνολογία».

Ομιλητής ήταν ο κ. Γεώργιος Ζακυνθινός, Καθηγητής & Πρόεδρος του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Πελοποννήσου , Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου» και Διευθυντής του Εργαστηρίου «Τροφοθρεπτικών προιόντων (nutraceuticals) και λειτουργικών τροφίμων» του ΤΕΙ Πελοποννήσου.


Την εκδήλωση προλόγισε η Υπάλληλος της Βιβλιοθήκης μας Λίλιαν Βλάχου.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 19:00 για την επόμενη προγραμματισμένη διάλεξη του Δημοτικού  Ελεύθερου Πανεπιστημίου.

Θυμίζουμε ότι η είσοδος είναι ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση.


Πληροφορίες στη Γραμματεία της Βιβλιοθήκης:  210 5716057.