Τελευταία Νέα

Home

Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο - Έναρξη Χειμερινού Εξαμήνου

 

Την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η έναρξη του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου για την φετινή περίοδο με τον καθιερωμένο Αγιασμό και αμέσως μετά με την πρώτη διάλεξη του φετινού Χειμερινού Εξαμήνου με ομιλητή τον Δρ. Ψυχολογίας, Κοινωνιολόγο, Ειδικό Παιδαγωγό και Επιστημονικό Διευθυντή του Ινστιτούτου Μάθησης, Επικοινωνίας και Συμπεριφοράς «Εξελίσσειν» Δρ. Βασίλη Σακκά με θέμα:

«Σκέψεις και προβληματισμοί για το : πως το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά…και αν αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα…».

Την εκδήλωση χαιρέτισε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου και προλόγισε η Υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης Λιλή Καρκούλια. Μαζί μας ήταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης του Δήμου Περιστερίου (Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π.) Αναστάσιος Καλλιάφας, η Κοινοτική Σύμβουλος Δήμητρα Οικονομοπούλου, οι Συγγραφείς Κωνσταντίνα Μόσχου, Δημήτρης Κωνσταντινίδης και τα Μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της Βιβλιοθήκης μας η Δήμητρα Μόσχου Εκπαιδευτικός και Διευθύντρια του 21ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου και ο Αλέξανδρος Πατσής Εκπαιδευτικός και Διευθυντής του 26ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου.

Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 στις 19:00 για την επόμενη προγραμματισμένη διάλεξη του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου Περιστερίου.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα της Βιβλιοθήκης 210 5716057 – 210 5716069.