Τελευταία Νέα

Home

Ελιά και παρθένο ελαιόλαδο. Διατροφικά πλεονεκτήματα και υγεία

 

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου Περιστερίου, η διάλεξη με θέμα: 

«Ελιά και παρθένο ελαιόλαδο. Διατροφικά πλεονεκτήματα και υγεία».

Ομιλητής ήταν ο Ομότιμος Ερευνητής του Ινστιτούτου Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Θεόδωρος Σωτηρούδης.

Την εκδήλωση προλόγισε η Υπάλληλος της Βιβλιοθήκης μας Τζένη Χατζηπαύλου.

Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 19:00 για την επόμενη προγραμματισμένη διάλεξη του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου Περιστερίου.  

Μαζί μας θα είναι ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Βιοιατρικής Τεχνολογίας του ΑΤΕΙ Αθήνας Γεώργιος Λούντος.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα της Βιβλιοθήκης 210 5716057 – 210 5716069.